Българските потребители ще получават качествени стоки и услуги

Българите да получават качествени стоки и услуги по всяко време, а не само по Коледа

Традиционен предколеден форум „Да! На българската храна”, организиран от вестник «Стандарт»

Във форума участваха представители на законодателната и изпълнителната власт, организации и фирми и от хранително-вкусовия бранш. Заместник-министър Петров представи политиките и мерките, които министерството предприема за подпомагане на малките и средните предприятия у нас.

“За бизнеса е изключително важно стабилна и предвидима икономическа среда, както и политическа система, която да дава гаранции, че развитието и подпомагането на бизнеса ще бъде приоритет“, допълни зам.-министърът. “Без добре развита икономика и конкурентен и стабилно развиващ се частен сектор няма как да се провеждат успешни реформи и в останалите обществени и социални сектори“, категоричен бе икономическият заместник-министър.

Заместник-министър Любен Петров връчи и грамоти на двама от участниците в кампанията на в. Стандарт «Коледата безопасна». За успешен мениджър на чуждестранна компания в България бе отличена Светла Лесова, изпълнителен директор на „Монделийз България“, а Мариана Кукушева, председател на Националния браншови съюз на хлебарите и сладкарите получи отличие за активна дейност в защита на българските производства.

Вашият коментар